За Нас

През годините създаденият от нас с много ЛЮБОВ център по естетика „ПЕРСОНА“ се разви, израстна и се превърна във важно място за решаване на различни проблеми на клиентите, които винаги си тръгваха с усмивка на лице, доволни от постигнатите резултати дори и само след една процедура.

Благодарни сме на всички наши бизнес партньори, които безрезервно ни подкрепяха и ни помагаха в изминалите години със своите съвети, препоръки и висококачествени професионални процедури и продукти.

С осмия рожден ден през 2022 година празнуваме и новото ни име PERSONA PREVENT AGE CLINIC, което показва, че фокусът ни е насочен все повече върху превенцията на здравето, красотата и младостта на нашите клиенти.

КАКВО ОТРАЗЯВА ТАЗИ ПРОМЯНА?

На първо място е ИДЕЯТА да осигурим на нашите клиенти НЕ САМО КРАСОТА И МЛАДОСТ, А И ЗДРАВЕ, включително по-добър и здравословен начин на живот.
На второ място е ФИЛОСОФИЯТА НИ, която отрежда водещо място на нашите специалисти, тяхното специализирано обучение и надграждане на знанията и уменията им.

И не на последно място е нашата КОНЦЕПЦИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ, която всъщност е НАЙ-ВАЖНАТА ГРИЖА за здравето и красотата на клиентите ни.

ЗАЩОТО:

Миналата година „ЗАТВОРИХМЕ КРЪГА“ в процедурите за тяло с новата ни придобивка – иновативния апарат с акустични вълни на BTL и реално предлагаме всички технологии за оформяне и поддържане на красиво изваяно тяло: радиочестотни процедури с Venus Legacy, терапии с инфрачервени лъчи, благодарение на иновативния апарат Sharplight, лимфен дренаж с Endosphere и др., което ни позволява да постигаме наистина уникални резултати за всеки клиент.