За Нас

Защо създадохме Persona Prevent Age?

Защото красотата винаги е персонална

Няма едно единствено определение за красота, тя е индивидуално и уникално притежание на всяка личност, подобно на нашето ДНК.
Красотата е израз на точно балансирана комбинация от външни и вътрешни характеристики, които създават нашата persona.

„И именно това е мисията на центъра Persona Prevent Age – да предложим експертна помощ на всеки да открие своята индивидуална красота и да я поддържа посредством най-новите научни открития и технологии на всеки етап от развитието на личността си“.

Защото превенцията е в основата на грижата за красотата

Търсенето и намирането на хармоничния баланс, определян като индивидуална красота, е постоянен динамичен процес, който изисква холистичен подход, базиран на превенция на негативните фактори и превръщането им в основа за позитивна промяна.

Защото красотата е здраве и здравето е красота

Приоритет на Persona Рrevent Age център е грижата за здравето – физическо и психическо.
Затова предлагаме здравословни, ефективни и безопасни техники и процедури, които водят до трайна положителна промяна.
„За нас моментните позитивни резултати са важни, но ние работим освен за настоящето и за бъдещето като внимателно и отговорно съобразяваме прилаганите процедури със следващите необходими стъпки, така че на всеки етап да надграждаме постигнатото и да гарантираме дълготраен ефект.“

Кои сме ние?

„Създадохме нашия център така, както се гради истински дом – постепенно, с грижа и любов, обградени от съмишленици, с които споделяме едни и същи ценности и виждания за грижата за красотата.“

От 10 години Persona Prevent Age e водещ център за естетична дерматология и вярваме, че сме се превърнали в истински дом на красотата и здравето в София.

Целият ни екип е от доказани и сертифицирани експерти с натрупан клиничен опит в областта на естетичната дерматология в най-престижните клиники и центрове по света.

Водещият ни лекар и неуморен двигател на нашето професионално семейство е д-р Олеся Велинова, чийто звезден статус в професията отговаря на статуса на нашите елитни клиенти.

Формулата на успеха на д-р Велинова включва постоянно обучение в най-престижните клиники по света, редовно участие в международни конгреси и конференции, въвеждане в практика на най-иновативните методи и технологии в съчетание с персонално отношение и лична грижа за всеки клиент .

Д-р Велинова е експерт по естетична дерматология и функционална превантивна медицина с диплома по педиатрия от Кемеровската медицинска академия и специализация по естетична дерматология в НИУВ. 20-годишният й опит включва над 20 допълнителни специализации в най-престижните университети и клиники по света, включително и European University of Longevity, квалификационни курсове и практика във водещи дерматологични центрове в Италия, Германия и Русия.

Работила е 10 години в известната клиника „Линлайн“ в Москва, където грижите за красотата и здравето си й поверяват известни личности от руския политически елит, телевизионни журналисти и звезди от шоу бизнеса.

Създатели на Persona Prevent Age Център са семейство Гаркуша.

„Както сами обичаме да се представяме – ние сме Марина и Григорий и сме родители на пет деца – 4 прекрасни дъщери и петото ни отроче – Persona Prevent Age Център, всичките заченати с любов и изискващи постоянни грижи.“

Марина Гаркуша е сърцето и бизнес мозъка на центъра. Тя е икономист по образование, но с изявен личен интерес към естетичната медицина, който бързо прераства от хоби в професионален ангажимент, когато завършва курс по козметология, след което се среща с д-р Велинова и решава да направи център, какъвто липсва в София.

„Исках да изградя високо професионална и едновременно с това етична клиника по естетична дерматология, в която водещо място да заемат иновациите, инвестициите в нови технологии и постоянна квалификация на екипа като заедно с това превърнем грижата за здравето във водещ принцип, независим от бизнес интересите на компанията“

Persona Academy

През 2018 година отвори врати нашата Persona Academy за професионално обучение на козметици.

„Създадохме Академията, водени от желанието да повишим цялостно нивото и престижа на професията козметик в България и да създадем общност от квалифицирани специалисти, с която заедно да налагаме и удържаме високите стандарти на козметичната индустрия и да създаваме добри практики.“

Академията е лицензирана от Националната агенция за професионално обучение, работи по програма, одобрена от МОН и издава валидни сертификати на успешно завършилите ученици.

Курсовете съчетават теория и практика на козметологията, въведение в най-новите тенденции в дерматологията и базови познания по маркетинг, финанси, мениджмънт, които да помогнат на курсистите да ръководят собствен бизнес. Обучителните модули са разпределени спрямо различните стъпала на овладяване на професията козметик с фокус върху практиката и работа с реални модели. Дерматолозите и козметиците в Persona Prevent Age центърса преподаватели в академията, което е допълнителна гаранция за качеството на услугите, предлагани в центъра.

Какво предлагаме?