Venus Legacy

Venus Legacy™ e неинвазивен естетичен медицински апарат

Ефективно решава проблеми с естетиката на тялото.
Този апарат съчетава с себе си 4 технологии:

Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита.

Venus Legacy

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефекта от процедурите продължава над 18 месеца!

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Venus Legacy притежава интегриран термометър в накрайника – Real-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която да даде възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата и за цялостното по-добри клинични резултати. Venus Legacy e най- мощният мултиполярен апарат на пазара с вграден термометър.

Необхдоимият брой процедури варира спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент. Антицелулитната терапия се прави през интервал от поне 5 дни.

Venus Legacy - цени за процедури

1 процедура – 150лв.
3 процедури – 390лв
6 процедури – 1200лв.

10 процедури – 1200лв.
10 процедури + курс от още 10 процедури – 1500лв.