Skarplight IR

Израелската апаратна технология SharpLight се бори с различни признаци на стареене и осигуряват впечатляващи, надеждни и дълготрайни резултати.

Процедурите за подмладяване на кожата, които прилагат интензивна импулсна светлина (IPL), радиочестота (RF)* и инфрачервена (IR) технологии, водят до по-чиста, по-стегната и по-млада кожа само за няколко сесии.

Процедурите за лице на SharpLight са подходящи за лице, шия, гърди и ръце за всички типове кожа и възрастови групи. Терапиите подобряват появата на няколко често срещани проблема, включително слънчеви петна, фини линии, разширени пори, еластоза, петниста пигментация, дисхромия, розацея, спукани капиляри и капиляри тип паяжини.

За да подобри здравето и вида на кожата, засегната от възрастта, излагането на слънце и замърсяването на околната среда, системите на SharpLight е насочена към проблемите от различни ъгли по балансиран и здравословен начин. Процесът на замяна на увредените колагенови влакна с нови под кожата, кожата се насърчава да се самолекува. Чрез селективна фототермолиза, процесът, при който се предизвиква некроза, се елиминират пигментни и съдови лезии.

И накрая, чрез прилагане на нискоенергийна и късо импулсна широколентова светлина, технологиите на SharpLight заменят кожните несъвършенства с по-млада кожа.

Инфрачервен термолифтинг


Термолифтингът представлява безопасна и комфортна процедура за неинвазивно стягане и повдигане на определени участъци и за премахване на бръчки.
В резултат от него кожата на лицето веднага става по-стегната, повдига се линията на веждите, изглаждат се бръчките от носа към устатаи изчезват бръчките по врата.

Основните предимства на процедурите за лице на SharpLight:

Преимущества на подмладяващите процедури с термолифтинга пред другите методики:

Действие на терапията:

SharpLight: Инфрачервен термолифтинг НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН

Уникалното контактно термоохлаждане технологията предпазва епидермиса от изгаряне и дава врзможност за третиране на дълбоките слоеве на кожата.

Термо охлаждането със стъклото от сапфир действа преди, по време и след процедурите, а това спомага за постигане на изключителни резултати и пълна безопасност.

IR от SharpLight е превъзходен за прилагане на лице, шия, ръце, корем, крака, бедра.

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Skarplight IR - цени за процедури

Лице – 180лв.
Ръце (вътрешна част) – 200лв.
Бедра (вътрешна част) – 200лв.

Корем – 200лв.
4 процедури – 10% ОТСТЪПКА