Jan Marini Skin Research
Трансформирайте вашата кожа

Компанията Jan Marini Skin Research (JMSR) е посветена на непрекъснатите иновации и развитие на авангардни технологии

Още от основаването си през 1994 г. компанията трансформира пазара с многобройни иновативни и патентовани решения в индустрията за красота: първият липоразтворим витамин С с DMAE, първият продукт с TGF бета-1, изключителен патент за тимозин бета-4 в грижата за кожата и първият по рода си антиоксидантен слънцезащитен крем.

Това е и първата компания, която комбинира гликолова, салицилова и азелаинова киселина в един многофункционален продукт.

Резултатите са изключително важни за всеки създаден продукт. Американската компания Jan Marini Skin Research се фокусира значително върху многобройните независими проучвания на външни лекари, за да гарантира, че продуктите й осигуряват очакваните резултати. В допълнение, много от тези проучвания са публикувани и в специализирани медицински списания.

Jan Marini Skin Research: Трансформирайте вашата кожа

При нас в Persona Prevent Age

ще откриете пълна професионална гама терапии, както и може да получите консултация от нашите специалисти при избора на продукти за ДОМАШНА ГРИЖА.
Ние от Persona Prevent Age вярваме, че ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА ВИ Е ПО-ВАЖНА ОТ ПРИКРИВАНЕ НА НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА Й.

Jan Marini Skin Research (JMSR) предлага пълна гама от изцяло ориентирани към резултатите професионални протоколи с различни нива на интензивност, вариращи от терапевтични процедури за лице през прогресивни гликолови пилинги до по-агресивни клинични пилинги. Тази пълна гама от процедури ни позволява да се справим с всички основни кожни проблеми и да разработят персонализирани програми за грижа за кожата, които отговарят на индивидуалното време за престой вкъщи и начина на живот на всеки клиент.

Професионалните протоколи на JMSR подобряват клиничните резултати отвъд това, което може да бъде постигнато с всеки отделен метод, когато се комбинират с медицински естетични устройства, инжекционни или хирургични процедури. Чрез персонализиране на програмите за грижа за кожата според нуждите на клиента, естетичните специалисти осигуряват видими и дългосрочни резултати и превъзходно удовлетворение.

Гамата от процедури включва

Marini Facials

Интегриране на комбинация от усъвършенствани технологии за грижа за кожата и ефективен, но нежен метод за ензимен ресърфейсинг, масаж и екстракция за незабавни и видими резултати.

Marini C-ESTA Facial

Marini C-ESTA Facial е терапия с антиоксидантен коктейл от липидоразтворим витамин С и DMAE, която помага в борбата със свободните радикали и подобрява външния вид на лицето, осигурявайки изключителни ползи против стареене и за видимо подмладяване на кожата. Кожата е лифтирана и стегната, контурите на лицето – по-дефинирани. Терапията има редица ползи: Дава лифтинг ефект, стяга и възстановява еластичността, подобрява текстурата на кожата.

Marini Luminate Facial

Marini Luminate Facial е ускорена процедура за видимо подобряване на външния вид и текстурата на кожата, включваща уникална комбинация от млечна и бадемова киселина плюс антиоксиданти и най-модерни изсветляващи технологии. Процедурата възвръща свежия младежки вид, като разкрива по-светъл и равномерен тен на кожата. Изсветлява и намалява хиперпигментациите и зачервяванията, както и хидратира, и подобрява текстурата на кожата.

Jan Marini Age intervention

Комплексна грижа за трансформация на твоята кожа
С терапията целим постигане на бързи резултати чрез прогресивна поредица от адаптивни процедури, включващи висококонцентрирана гликолова киселина за справяне с множество кожни проблеми без възстановителен период или нарушаване на ежедневните дейности. Jan Marini Age intervention е комплексна грижа за трансформация на кожата с комбинация между гликолова киселина и Retinol Plus.
Процедурата има мощни ползи против стареене, включваща най-висока концентрация на ретинол и усъвършенствани технологии за подмладяване на кожата и видимо намаляване на фини линии, бръчки и акне. Кожата е видимо по-гладка, безупречно чиста и сияйна.

JMSR - цени

Marini Facials – 160 лв.

Marini C-ESTA Facial – 160 лв.

Marini Luminate Facial – 160 лв.

Jan Marini Age intervention – 180 лв