Остеоестетика

Нашето лице задържа в себе си голямо количество стрес, застой и блокажи.

Те подпомагат сформирането на лицевите деформации, асиметрии, мускулни спазми и контракции. В следствие на това се образуват: бръчки, отоци, застойни процеси, отпуснатост, хлътвания и увисвания, което води до преждевременно стареене и загуба на естествената свежест на лицето. Чрез остеопатичните техники и методи се подобрява кръвоснабдяването и се освобождават блокажите.

Остеопатичният масаж за лице е мануална терапия, която въздейства върху фасцията. Фасцията е система от влакнеста съединителна тъкан, която се намира точно под повърхността на кожата ни. Под микроскоп тя е силно организирана в мрежеста форма на тубули (канали), пълни с вода, а задача ѝ е да свърже всички съединителни тъкани и да държи телата ни в едно. Фасцията е единственият елемент, който организира и прикрепя всички части на тялото.

Остеоестетика

След процедурата човек се чувства зареден с енергия, чувства главата си по-лека, тялото е освободено от напрежението, а денят е изпълнен с позитивно настроение.

Част от ползите на остеопатичния масаж за лице са:

Тази специфична терапия се извършва от терапевти, преминали специално обучение към Източно-Европейска Школа по Остеопатия в България.

Остеоестетика - цени за процедури

Процедура 50 мин. – 140 лв.