GENOSYS
Революционен бранд в микронидлинга

За да сбъднат вечната човешка мечта за младост и красота, учените от компанията, производител на GENOSYS, непрекъснато изследват и разработват продукти в сътрудничесво с най – добрите медицински специалисти и технически експерти. Компанията предлага цялостно решение в областта на микронидлинга, както и продукти за домашна грижа, базирани на високи технологии и собствено висококачествено производство.

Повечето козметични съставки се губят върху повърхността на кожата поради защитната функция на кожната бариера и големия молекулен размер на активните компоненти. За да реши този проблем, марката разработва най – добрата микронидлинг система с висококачествени микроигли, създаващи миркоканали, през които активните съставки могат да проникнат в кожата, като същевременно стимулират естествения синтез на колаген. За да оптимизира ефекта от грижата за кожата, GENOSYS комбинира иновативната микронидлинг система с козметични продукти, специално разработени за тази високоефективна терапия.

Терапиите с южнокорейската медицинска козметика биват няколко типа:

GENOSYS

След кратка консултация с наш специалист ще получите подробна информация коя от терапиите или комбинация от тях е най – подходяща, спрямо вашите нужди на кожата.

Какво е микронидлинг?

Днес за отстраняване признаците на стареене или за премахване на белези се използва специфичен „стимулатор“ (т.нар. микроиглен ролер).
Уредът е снабден с остри и същевременно много фини микроигли, които стимулират кожата и образуват микроканали в нея, като по този начин доставят ценни хранителни вещества – витамини, антиоксиданти, пептиди и др., необходими за производството на колаген в дермалните слоеве. Терапията е наречена микронидлинг или „лечение с микроигли“.
Микронидлингът придобива популярност като процедура за възстановяване и подмладяване на кожата и алтернатива на лазерния или химичния пилинг за клиенти, които са противопоказани за тези пилинги или просто търсят минимално инвазивна терапия със сведени до минимум рискове. При избора на подходящ метод за подмладяване на кожата е важно да се постигне баланс между степента на нараняване (време за възстановяване) и резултата (максимално най-добър резултат).

В тази връзка микронидлинг терапията е много добре балансиран метод, който гарантира изключително кратко време за възстановяване и видим дълготраен ефект.

При GENOSYS микронидлинг се използва GENOSYS NEEDLE PEN-K. Тива е автоматичен уред за микронидлинг терапия, който помага да се увеличи скоростта на усвояване на активните съставки от продуктите за грижа за кожата чрез създаване на специфични физични пътища през кожата. Спомага за стимулиране синтеза на колаген и еластин посредством естествения процес на зарастване на рани. Усещането за убождане по време на процедурата е сведено до минимум.

Интересно: Форма на иглите за устройството са шестоъгълник. Напречното сечение на всяка игла е конфигурирано да образува многоъгълно напречно сечение с най-малко 6 страни вместо кръгло напречно сечение, така че при убождане на кожата с иглите контактът на всяка игла с кожата може да бъде намален, като по този начин се минимизира болката.

При нас ще откриете и пълния асортимент за домашна грижа на корейския бранд GENOSYS.

GENOSYS - цени за процедури

GENOSYS Карбокситерапия – 90лв.
GENOSYS Snowcell терапия за избистряне и подмладяване на кожата – 90лв.
GENOSYS петидна маска + LED светлина – 60лв.
GENOSYS лифтинг терапия – 220лв.
GENOSYS микронидлинг терапия лице – 160лв.

GENOSYS микронидлинг терапия лице и шия – 180лв.
GENOSYS SRS пилинг за лице – 120лв.
GENOSYS микронидлинг + пилинг SRS – 220лв.
GENOSYS микронидлинг + BioRePeelCl3 – 220лв.
GENOSYS Luxe терапия за лице – 260лв.