Sharplight Анти акне

Израелската апаратна технология SharpLight се бори с различни признаци на стареене

Осигуряват впечатляващи, надеждни и дълготрайни резултати. Процедурите за подмладяване на кожата, които прилагат интензивна импулсна светлина (IPL), радиочестота (RF)* и инфрачервена (IR) технологии, водят до по-чиста, по-стегната и по-млада кожа само за няколко сесии.

Процедурите за лице на SharpLight са подходящи за лице, шия, гърди и ръце за всички типове кожа и възрастови групи. Терапиите подобряват появата на няколко често срещани проблема, включително слънчеви петна, фини линии, разширени пори, еластоза, петниста пигментация, дисхромия, розацея, спукани капиляри и капиляри тип паяжини.

За да подобри здравето и вида на кожата, засегната от възрастта, излагането на слънце и замърсяването на околната среда, системите на SharpLight е насочена към проблемите от различни ъгли по балансиран и здравословен начин. Процесът на замяна на увредените колагенови влакна с нови под кожата, кожата се насърчава да се самолекува. Чрез селективна фототермолиза, процесът, при който се предизвиква некроза, се елиминират пигментни и съдови лезии.

И накрая, чрез прилагане на нискоенергийна и късо импулсна широколентова светлина, технологиите на SharpLight заменят кожните несъвършенства с по-млада кожа.

Sharplight Анти акне

Системите на апарата SharpLight ефективно лекуват хора с леко и умерено възпалително акне с безопасен и надежден метод без използването на лекарства и антибиотици.

Основните предимства на процедурите за лице на SharpLight:

Разкрийте чистата си кожа чрез лечение за акне с апаратната терапия SharpLight
SharpLight Technologies е водещ иноватор на съвременни, неинвазивни системи за естетичната и козметичната медицина. Продуктови линии на компанията са проектирани за широк спектър от приложения на лицето, третиране на кожата и намаляване на окосмяването до лечение на съдови и пигментни лезии и акне.

Технологията SharpLight Анти Акне се борят с това хронично и често срещано кожно заболяване, което засяга 80% от хората в даден момент от живота им, с балансиран и всеобхватен подход, състоящ се от комбинация от три клинични метода.

Как работи Sharplight Анти акне?

Първо, с помощта на апарата се прилага абсорбция на видима синя светлина, за да произведат свободни радикали в мастните жлези, които унищожават бактериите върху лезиите от акне;

второ, жълтата светлина се използва за коагулация на захранващите кръвоносни съдове, подобрявайки тяхното заздравяване;

и трето накрая се прилага инфрачервена светлина за изсушаване на лезиите. Този процес на лечение обикновено води до 60-65% намаляване на папулите и пустулите.

Само за няколко сесии без машинно лечение на акне, клиентите се радват на предимствата на сравнително безболезнено и напълно безлекарствено лечение.

Ползи и предимства:

Преди

процедурата

След

12 процедури

Преди

процедурата

След

12 процедури

Преди

процедурата

След

12 процедури

Преди

процедурата

След

12 процедури

Преди

процедурата

След

12 процедури

Преди

процедурата

След

12 процедури

Sharplight Анти акне - цени за процедури

1 процедура – 160лв.