HIFU
SMAS ЛИФТИНГ

Процедура, която е истинска алтернатива на естетичната хирургия, тъй като възвръща нормалните младежки контури на лицето, намалява двойната брадичка и видимо подчертава скулите.

Същността на процедурата е базирна върху въздействието на ултразвука върху колагеновите влакна в SMAS слоя (Superfacial Musculo-Aponeurotic System) – повърхностна мускулно-апоневротична система на лицето. Тази структура е разположена непосредствено под подкожната мастна тъкан и представлява слой от колаген и еластин, свързващи дермата и мимическите мускули.

Известно е, че с напредване на възрастта SMAS слоят, изпълняващ функцията на своеобразна конструкция, отслабва и започва да се разтяга. Появява се т.нар. гравитационна птоза – причина за загуба на нормалните лицеви контури, повишена видимост на назолабиалните бръчки и поява на втора брадичка.

HIFU – SMAS ЛИФТИНГ

Въздействайки върху колагена в SMAS слоя, ултразвукът образува локални зони на загряване, които предизвикват съкращаване на колагеновите влакна. Стартира процес неоколагенеза, подобрява се микроциркулацията и се възвръща еластичността и стегнатостта на кожата.

ПРЕДИМСТВА:

ПОКАЗАНИЯ:

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

HIFU - SMAS ЛИФТИНГ - цени

HIFU една зона – 400лв.
HIFU цяло лице – 960лв.

* ДОПЪЛНИТЕЛНА КОНСУЛТАЦИЯ С ДЕРМАТОЛОГ ЗА КОНКРЕТНА ЗОНА ИЛИ ЦЯЛО ЛИЦЕ.