ZO® Skin Health

Основен принцип заложен в козметиката ZO® Skin Health е вярването, че единственият начин към здравата кожа е чрез силата на науката.

Със световноизвестния дерматолог д-р Зейн Обаджи, ZO® Skin Health разширява границите на медицинската грижа за кожата, комбинирайки иновативен подход, мощни технологии и продуктово обучение, ZO® носи нова перспектива към традиционната грижа за кожата.

ZO® предоставя цялостни решения за създаване и поддържане на здрава кожа за всеки, независимо от възраст, етническа принадлежност, уникално състояние на кожата или тип кожа. От коригиране на увреждане от слънцето + пигментация до предотвратяване и защита срещу бъдещи увреждания.

ZO® Skin Health

Марката предлага неповторими продукти + терапевтични лечения, за да се достигнат най-добрите резултати и цялостно подобрение на състоянието и вида.

Zo Skin се гордеят с разработването на иновативни решения за грижа за кожата, които оптимизират здравето на кожата въз основа на най-новите постижения в технологиите за терапия на кожата, уникални системи за доставяне, биоинженерни комплекси + изключителни формулировки.