Sharplight Skin Rejuvenation

Израелската апаратна технология SharpLight се бори с различни признаци на стареене и осигуряват впечатляващи, надеждни и дълготрайни резултати.

Процедурите за подмладяване на кожата, които прилагат интензивна импулсна светлина (IPL), радиочестота (RF)* и инфрачервена (IR) технологии, водят до по-чиста, по-стегната и по-млада кожа само за няколко сесии.

Процедурите за лице на SharpLight са подходящи за лице, шия, гърди и ръце за всички типове кожа и възрастови групи. Терапиите подобряват появата на няколко често срещани проблема, включително слънчеви петна, фини линии, разширени пори, еластоза, петниста пигментация, дисхромия, розацея, спукани капиляри и капиляри тип паяжини.

За да подобри здравето и вида на кожата, засегната от възрастта, излагането на слънце и замърсяването на околната среда, системите на SharpLight е насочена към проблемите от различни ъгли по балансиран и здравословен начин. Процесът на замяна на увредените колагенови влакна с нови под кожата, кожата се насърчава да се самолекува. Чрез селективна фототермолиза, процесът, при който се предизвиква некроза, се елиминират пигментни и съдови лезии.

И накрая, чрез прилагане на нискоенергийна и късо импулсна широколентова светлина, технологиите на SharpLight заменят кожните несъвършенства с по-млада кожа.

Sharplight Skin Rejuvenation

Терапиите са доказано успешни за хиляди доволни клиенти.
Sharplight Skin Rejuvenation едновременно третира трите основни елемента на увредената от слънцето, замърсената от околната среда и старееща кожа чрез коагулация на кръвоносните съдове, придайте на кожата свеж блясък.

Основните предимства на процедурите за лице на SharpLight:

Терапиите са доказано успешни за хиляди доволни клиенти.

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Sharplight Skin Rejuvenation - цени за процедури

Лице – 160лв.
Лице + шия – 220лв.

Лице + шия + деколте – 320лв.