Консултация
Общо състояние на здравето

Естетичната дерматология, както и останалите направления в медицината се развиват интензивно като междудисциплинарни науки за постигане на дълготраен резултат, което означава дълбоко „потапяне“ в проблемите на всеки пациент, поставяне на изключително точна диагноза и назначаване на най-добрата таргетна терапия.

Интегративният подход в дерматологията и козметологията включва знания и практически опит в областта на ендокринологията, геронтологията и други направления на медицината.

Същността на подхода е базирана на първопричините за появата на естетичните проблеми.

А ако пациентът се връща отново и отново при ВАС след пилинги с различна дълбочина на проникване, но без видими резултати, то е важно да се постави точната диагноза на база на лабораторни изследвания.

След анализ на резултатите се назначава комплексна терапия, която може да включва:

Знаете ли, че…

причината за появата на пигментни петна е свързана с недостиг на желязо, а сухотата на кожата и фините бръчици – с дефицит на полиненаситени мастни киселини.

КАК ПРОТИЧА ИНТЕГРАТИВНИЯ ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР СПЕЦИАЛИСТ:

Първичният интегративен преглед на лекаря специалист включва:

Повторен интегративен преглед от лекаря специалист, който се извършва на базата на лабораторните изследвания и включва:

Консултация - цени

Преглед от специалист дерматолог, който включва анамнеза и съответните лабораторни изследвания, на базата на които се поставя диагноза и се назначава съответната комплексна терапия.

Цена: 200 лв