Esthemax HydroJelly

Какво представляват Esthemax HydroJelly

Иновативните ESTHEMAX маски са базирани на уникална, патентована електролитна система. Благодарение на тази авангардна система хранителните вещества и минералите, съдържащи се в маската, проникват дълбоко в кожата и позволяват на клетките да генерират енергия, като същевременно укрепват кожната бариера, поддържат водно-солевия баланс и осигуряват по-бързото проникване на хранителните вещества в дълбоките кожни слоеве.

Всички хидрогелни маски ESTHEMAX са със 100% натурални съставки!

Esthemax HydroJelly

Благодарение на изключително богатия си състав, включващ макро- и микроелементи (K, Cl, Na, Mg, Kr, P, I, Ca, Fe, Zn, Mn), както и витамините B1, B2, B12, A и D, хидрогелните маски ESTHEMAX осигуряват незабавно видим ефект!

За електролитите:

Благодарение на специалната патентована електролитна система, хранителните вещества се транспортират по-бързо в дълбоките слоеве на кожата.
Маските се произвеждат на базата на иновативна технология и имат уникална,патентована електролитна система. Електролитите са минерали, които провеждат електричен ток при взаимодействие с вода и помагат за задържане на влагата в тялото, като ефикасно контролират водно-солевия баланс.
Недостигът на електролити в кожата означава, че водата не може да се задържи дълго време в кожните слоеве. Ето защо запасите от електролити трябва периодично да бъдат попълвани.