Общи условия на сайта
и политика за възстановяване и връщане

Mоже да откажете час не по – късно от 48 часа преди записания час. В противен случай закупената услуга се счита за използван. Потребителят има право на едно презаписване на часа.

Закупената услуга важни само за физическия ни обект на адрес град София, ул Св. Осий Кордобски 124 (жилищна група Южен парк).
Нашите цени са в български левове и включват ДДС по закон. Услугите могат да бъдат закупени само чрез плащане по банков път.

Право на отказ

Всеки потребител има право да върне закупените от него една или повече услуги, закупени онлайн, в рамките на 14 календарни дни от датата на покупка, без да посочва причина за връщането. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате недвусмислено за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите и-мейл на адрес office@persona.bg

Процедура по връщане

При спазването на критериите за връщане, ГАРКУША ООД възстановява в пълен размер сумите, получени от потребителя. Сумата се възстановява не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан по-горе и съгласно чл. 52 от ЗЗП. Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка или чрез същото платежно средство, използвано при първоначалната транзакция.