BTL X – Wave

Антицелулитна терапия чрез акустични вълни

X-Wave изпозлва мощната енергия на акустичните вълни, които ликвидират целулита и моделират тялото, подобряват микроциркулацията и лимфния дренаж.

Технологията на апарата е една от най-безопасните и най-ефективните в премахването на портокаловата кожа, от която страдат най-вече жените.

BTL X – Wave

Терапиите с BTL X-WAVE са безопасни и приложими при пациенти от всякаква възраст и с всякакъв тип кожа. Това е възможност за тези, които желаят трайно естетично подобрение, без да прибягват до скъпи операции с продължително възстановяване.

В процеса на терапията се увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани и се активира метаболизмът на клетките. Акустичните вълни предизвикват механичен масаж, а вибрациите разхлабват и разрушават фиброзните стени, които разделят мастните депа. Именно това предизвиква освобождаване на задържаните в тях мазнини, токсини и вода.

Активира се циркулацията на лимфата, подобрява се кръвообращението, намаляват отоците.
Неравностите се заглаждат, като се заформят нови колагенови влакна и до клетките достига повече кислород.

Антицелулитната терапия с BTL X-WAVE е напълно безопасна за клиенти от всички възрасти, без болка и дискомфорт, гарантиран видим ефект след първата терапия. Сериозни странични ефекти и/или алергични прояви не се наблюдават, като освен това акустичните вълни влияят благоприятно при болки в плещите, гърба, коленете и ставите. Доверете се на нашите специалисти и придайте на кожата си млад, жизнен и гладък вид с антицелулитната терапия с акустични вълни BTL X-Wave.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?

Препоръчителният брой процедури е между 4 и 6 в рамките на няколко седмици. Обикновено се извършват по 2 сесии седмично, а пациентите съобщават за видимо подобрение веднага след първата процедура.

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ДА ОЧАКВАМ?

Резултатите могат да варират при отделните пациенти в зависимост от редица фактори. Самата терапия е приятна и без болка. Пациентите забелязват, че кожата им става по-гладка, по-еластична и по-стегната. Можете да се върнете към своя нормален ежедневен ритъм веднага след терапията.

BTL X – Wave - цени за процедури

BTL X-WAVE една зона – 70лв.
BTL X-WAVE две зони – 90лв.

6 процедури – 300лв.
12 процедури – 520лв.