Endoshperes

Определено методът на Ендосферната терапия е единствен по рода си и уникален.

Чрез компресивната микровибрация, иновативният апарат гарантира изключителна ефикасност, той представлява нова ера в третирането и лечението на целулит, мускулни крампи и спортни травми. Процедурата с Ендосфера е чисто физическо третиране.

Голямата тайна на терапията “Endospheres Therapy” се крие в релефен цилиндър с 55 микросфери, които се въртят с честота от 0 до 340 херца.

Endoshperes

Комбинирането на терапията Endospheres с пречистването на организма, правилното хранене и добрата двигателна активност са гаранция за успех и добро здраве!

Микровибрацията и микрокомпресията, в комбинация с лекия натиск от страна на терапевта, ендосферата извършва дълбокотъканен масаж, който има 5 основни ползи:

Ефектът от процедурата ще се разкрива в продължение на месец, защото толкова време е необходимо за синтеза на нов колаген, стимулиран от силиконовите микросфери на апарата.

В резултат на това мастните натрупвания под формата на целулит се разнасят, мускулите се тонизират като след тренировка и се подобрява общия вид на тялото.

Ендосфера е подходяща и за хора с разширени вени и повърхностни капиляри.

Тя е включена в здравната каса на Италия за венозни проблеми.
Процедурата се прави върху специално масажно олио, разработено изключително за нуждите на процедурата и машината.

Комбинирането на терапията Endospheres с пречистването на организма, правилното хранене и добрата двигателна активност са гаранция за успех и добро здраве!

Ендосфера терапия - цени за процедури

Половин тяло –
140лв. (1 проц.) | 1300лв. (12 проц.)
Стандартна процедура –
160лв. (1проц.) | 1600лв. (12 проц.)

Цяло тяло –
200лв. (1 проц.) | 1900лв. (12 проц.)