Ексклузивни процедури
за корекция на фигурата

В нашия център за красота ще откриете уникални процедури за корекция на фигурата и грижа за тялото, разработени от известния козметологичен инструктор Линда Кристел:

Обвиване с бинтове, напоени с гел, съдържащ фосфатидилхолин и екстракти от корен на женшен, мента и хвойна, които стимулират микроциркулацията и лимфотока, активират липолизата, детоксикират, подсилват оксигенацията на тъканите, укрепват и тонизират кожата.
Осигурява много добри резултати в процедурите за коригиране на всички форми на целулит и локални мастни натрупвания, които се прилагат 1-2 пъти седмично в продължение на 1-2 месеца.

Обвиване с бинтове, напоени с активен гел, богат на морска сол 23% и екстракт от чай, които насищат кожата с йони на натрий, магнезий, калий, йод и бром, извеждат излишните течности от тялото, детоксикират и подобряват лимфния дренаж.
Процедурата се прилага 1-2 пъти седмично в продължение на 1-2 месеца. В тази терапия се използва Salt Body Scrub – скраб за тяло, богат на натриев хлорид, както и масла от слънчоглед и мирта, мед, екстракт от водораслите фукус, както и етерични масла от евкалипт, хвойна, мента, шалфей, мащерка и анасон. Благодарение на скраба за тяло се извършва активна ексфолиация на кожата + мощен детокс, активиране на обменните процеси, укрепване на капилярите и подобряване гладкостта и тонуса на кожата.

Иновативна програма, подходяща за всеки тип целулит, подпухване и отоци по тялото, локализирани мастни натрупвания и отпусната кожа. Всяка процедура включва: ексфолиране на кожата, подобряване на микроциркулацията, повишаване тонуса на вените, активиране на липолизата и лимфен дренаж.

ДЪЛБОКА ДЕТОКСИКАЦИЯ:

Прилага се ексфолиант за тяло, богат на соли, „Фламинго“ нежен скраб или гликолов пилинг 10%, който подобрява проникването на активните съставки. Гликоловият пилинг може да се използва след ексфолиантите или в самото начало на процедурата /без ексфолианти/. Нанася се на тънък слой, без отмиване. След това се нанасят последващите козметични продукти, богати на мощни активни съставки.

Процедурата включва: контрастна термоактивация, обвиване с термоактиватори, както и масаж с продуктите на Линда Кристел: Lipo Creme – липолитичен крем, Huile Chaufant – загряващо масло за масаж, Huile Cryo de Massage – крио масло за масаж, както и Pancia Fianchi Patch – 20 броя самозалепващи се пачове за еднократна употреба, създадени по IRS технология – система за „интелектуално“ освобождаване, осигуряваща постоянна концентрация на активните компоненти в зоната на въздействие в продължение на 8 часа. Действието на всеки пач обхваща радиус от 10 см.

Препоръки за използване на пачовете:

Пачовете съдържат екстракти от ананас, гуарана, кола, водорасли фукус и ламинария, азиатска центела, нероли и кофеин, благодарение на които активират липолизата, подобряват микроциркулацията и лимфотока, детоксикират и намаляват отоците, повишават еластичността и тургура на кожата, изглаждат „портокаловата кожа“.

Иновативна програма, подходяща за всеки тип целулит, подпухване и отоци по тялото, локализирани мастни натрупвания и отпусната кожа. Всяка процедура включва: ексфолиране на кожата, подобряване на микроциркулацията, повишаване тонуса на вените, активиране на липолизата и лимфен дренаж.

Всички масажни процедури се провеждат с използване на продуктите LK (Линда Кристел).

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Лечебният авторски масаж на цяло тяло е основна физиотерапевтична процедура. Представлява комплекс от универсални масажни движения в комбинация с остеопатия, мануална терапия, както и японската техника ШИАЦУ. Този вид масаж позволява укрепване на гръбначния стълб, облекчаване на напрежението в мускулите, нормализиране на имунната система и подобряване на усещането за благополучие.
С помощта му се обработват всички области на ръцете, краката, корема, гърба, врата и главата. Прилага се строго индивидуален подход към всеки клиент според неговите здравословни проблеми.

АВАН МАСАЖ

Аван масажът се провежда по лечебната методика на проф. д-р В. С. Чернов. В терапията се използват ебонитни масажори, авторска разработка на проф. Чернов.
При работа с ебонитните масажори се елиминира напрежението в мускулите и изчезват всички блокажи. Уникалният аван масаж позволява облекчаване на вътрешните органи и релаксация на целия организъм.
Освен това се активира лимфният дренаж в тялото, а Ин-Ян системата се нормализира.

РАБОТА С ДЕЦА

И ОЩЕ…

При нас ще откриете специфични процедури за антицелулитен и висцерален масаж, следродилно възстановяване, класически масаж на тяло, букален масаж на лице и др.

Масажи - цени

ТЕРАПЕВТИЧНИ МАСАЖИ

Лимфен дренаж на лице – 80лв. (30 мин.)
Масаж за деца – 80лв. (30 мин.)
Класически масаж гръб – 95лв. (45 мин.)
Остеопатична корекция – 160лв. (90 мин.)
Антицелулитен масаж – 110лв. (45 мин.)
Масаж Linda Kristel – 110лв. (70 мин.)
Лечебен масаж – 115лв. (60 мин.)
Аван масаж – 120лв. (60 мин.)
СПА и релаксиращ масаж – 160лв. (90 мин.)

МАСАЖИ ЛИЦЕ

Остеоестетика – 140лв. (50 мин.)
Масаж на лице Forlle’d – 80лв. (30 мин.)
Букален масаж – 90лв. (30 мин.)