Intraceuticals

Иновативната безиглена мезотерапия Intraceuticals.

Процедурата кислородна мезотерапия е мощен антиоксидант. Intraceuticals представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.

Предимството на безиглената кислородна мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, който е придружен и от максимален ефект и удовлетвореност.

ПРОЦЕДУРАТА Intraceuticals в 3 ЕТАПА

1. С помощта на кислород под високо налягане до дълбоките слоеве на кожата се доставят активни съставки, противодействащи на стареенето. Процесът на кислородна мезотерапия едновременно охлажда и успокоява кожата.
Тази първа стъпка в трансформацията на кожата подготвя максималното абсорбиране на подмладяващия серум (втори етап) и овлажнява кожата в дълбочина.

2. Идва ред на уникалният подмладяващ серум, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Терапията с хиалуроновата киселина предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява във видима стегнатост, изглаждане на бръчките, подобряване контура на лицето и цялостен блясък.
Резултатите са не само моментни, подобряването продължава и през дните след процедурата.

3. От особена важност е и последния етап на тази терапия, чиято ефективност се дължи на специални поддържащи продукти. С тяхна помощ всички слоеве на кожата получaват хранителните вещества, гарантиращи дълготрайност на отличните резултати от терапията.

Intraceuticals

Високотехнологични серуми с нано структура на молекулата на хиалуронова киселина, която прониква под налягане на кислородна струя с наситеност на кислорода 97%.

ВИДОВЕ:

ПОЛЗИ:

Intraceuticals- цени за процедури

Rejuvenate – 180лв. (1 проц.) | 500лв. (3 проц.)
терапия за по-млада и хидратирана кожа

Atoxelene – 180лв. (1 проц.) | 500лв. (3 проц.)
уникална лифтинг терапия

Clarity – 200лв. (1 проц.) | 560лв. (3 проц.)
терапия за борба с акнето

Opulenc – 200лв. (1 проц.) | 560лв. (3 проц.)
изсветляваща терапия

Вит. С + 3 – 200лв. (1 проц.) | 560лв. (3 проц.

Вит. А – 200лв. (1 проц.) | 560лв. (3 проц.)

Collagen – 200лв. (1 проц.) | 560лв. (3 проц.)

Antioxidant – 200лв. (1 проц.) | 560лв. (3 проц.)

Intraceuticals + Venus Legacy – 300лв. (1 проц.)